Stel een vraag

Budgetvoorlichting

Andes heeft een Budgetcoach die u kan helpen met financiële vragen of problemen. We organiseren ook cursussen waarin u op een prettige wijze leert besparen en een beter inzicht krijgt in uw financiële zaken. Heeft u behoefte aan budgetondersteuning, dan kunt u zich aanmelden via de sociale teams. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op met onze budgetcoach:

Andrea ter Veld
(0591) 58 55 54
a.ter.veld@welzijngroepandes.nl

De budgetcoach geeft ook tips via Facebook, u kunt haar vinden als Andrea Budgetcoach Andes.

Handige websites zijn ook:
www.zelfjeschuldenregelen.nl
www.nibud.nl

Cursus Zicht en Grip op Uw Geldzaken

Twee keer per jaar vindt in Borger-Odoorn de budgetcursus Zicht en Grip op uw Geldzaken plaats. De cursus wordt verzorgd door budgetcoach Andrea ter Veld en is gratis voor inwoners van de gemeente. Op dit moment loopt de  cursus in Nieuw-Buinen, in het najaar van 2016 zal de cursus worden gehouden de Monden.

Tijdens 5 bijeenkomsten van 2 uur leert u hoe u (weer) grip kunt krijgen op uw geldzaken. Hoe houdt u een kasboek bij? Hoe maakt u een overzicht van inkomsten en uitgaven? Wat zijn ‘normale’ bedragen voor boodschappen? Zijn er voorzieningen waar u gebruik van kunt maken? Natuurlijk worden er ook veel bespaartips uitgewisseld. Verder zijn er een aantal gastsprekers. Zo vertelt een medewerker van de Rabobank over veilig bankieren en ex-deelneemster Titia deelt haar ervaringen met de cursus. 

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Andrea ter Veld, telefonisch via de receptie van Andes, 0591-585554 of a.ter.veld@welzijngroepandes.nl